Általános Szerződési Feltételek

 

Általános Üzleti szabályzat

Szolgáltatásaink, a megrendelések teljesítése, a szállítás-, csomagolás-, a szavatosság-, a tulajdonjog fenntartása kizárólag az általános üzleti szerződési feltételeink szerint történhet. 

Amennyiben a megrendelő szerződési feltételei a Betrol  Kft. általános üzleti szerződési feltételeitől eltérnek: 

  • a megrendelést írásban igazoljuk vissza, amely tartalmazza a megrendelés valós teljesíthetőségét,
  • a megrendelés nagyságrendjétől függően - esetlegesen - külön megállapodást kezdeményezünk,
  • az írásos visszaigazolás, illetve a külön megállapodás hiányában kizárólag a Betrol  Kft. általános üzleti szerződési feltételei szerint járunk el.


A katalógusokban, a webáruházban és az időszakos akciós listáinkban szereplő ajánlatainkra vonatkozó változtatások jogát fenntartjuk! 
Az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk!


A Betrol  Kft. a telefonon, e-mail-en, vagy internet (webshop) útján megrendelt árut a vevő igényének megfelelő módon, gyorsan és pontosan szállítjuk. 
A termék megvásárlásának módjai:

  • személyes vásárlás üzletünkben
  • futárszolgálattal, kizárólag Betrol  Kft. webshop -ban vásárló ügyfelek részére, melynek szállítási díja bruttó 1.500.- Ft.


A Betrol Kft. az önhibáján kívüli szállítási késedelemért, valamint a megrendelési pontatlanság miatt a vásárlót ért kárért felelősséget nem vállal.

Az áru a gyártó által ellátott egyedi, vagy alapcsomagolással rendelkezik. 

A Betrol  Kft. csomagolási költségeket, jelenleg nem számít fel. 

Az általunk forgalmazott termékek árát a beszállító mindenkori katalógus árai alapján állapítjuk meg. A kiadványaink a termékek bruttó árát tartalmazzák. A beszállítói árak mozgásához igazodva a forgalmi árváltozások jogát fenntartjuk. 


A fizetés módja a megrendelővel történt előzetes megállapodás szerint történik.

Fizetési módok: Készpénz, bankkártya, banki utalás. 

A Betrol  Kft. által szállított áru a kibocsátott számlánkon szereplő végösszeg kiegyenlítéséig a Betrol  Kft. tulajdonát képezi.

Árkondíciós rendszerünk részét képezi, hogy azokat a Partnereinket, akik üzlethelyiséggel, valamint működési engedéllyel rendelkeznek, és az engedélyt eljuttatják telephelyünkre, automatikusan támogatjuk viszonteladói árkedvezményünkkel.


A megrendelő rendelésével tudomásul veszi és elfogadja a Betrol Kft. megrendelési feltételeit.

Szállítási költség: bruttó 1500 Ft.

Ingyenes szállítás bruttó 20.000 Ft vásárlás felett.

 

Garancia, elállási jog:

Amennyiben az átvett árucikk hibás, hiányos, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A vevő által kipróbált alkatrészeket nem áll módunkban visszavenni. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003 (IX. 22.)Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A visszaküldés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén. Ezt megteheti e-mailben is, de használhatja a kapcsolat menüpontot.

Megrendelése kapcsán a 17/1999. (II. 5.) sz. Kormányrendelet  a távollevők között kötött szerződésekről  rögzítetteknek megfelelően élhet a 'Vásárló' elállási jogával. Minden termékünkhöz 8 napos pénz visszafizetési garanciát adunk. Az 'Eladó' köteles a 'Vásárló' által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A 'Vásárló' viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az 'Értékesítő' követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelem:

Ha Ön vásárol, vagy regisztrál a webáruházunkban akkor a megadott adatokat egy címlistára tesszük. Ezt a címlistát semmilyen körülmények között nem bocsájtjuk harmadik fél részére. A tárolásra kizárólag a rendeléskövetés, garancia miatt van szükség, illetve, hogy ajánlatot küldhessünk Önnek hírlevél formájában, amelyről bármikor leiratkozhat.

Szerzői jogok:

A webáruházon közzé tett cikkek, írások, fotók, egyéb szerzői művek, nem tehetőek közzé a nyilvánosság felé. {Szjt. 36 § (2)} Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) részben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak felel meg.

Cég adatok:

Cégnév: Betrol Kft
Kapcsolattartó: Seres Roland
Cím: 1119. Bp. Zsombor u. 37.
Adószám: 13234854-2-43
EU Adószám: 
Számlaszám: Budapest Bank: 10102093-50652100-01000000
IBAN Szám: 
E-mail: info@betrolkft.hu
Telefon: 061/784-6420, 0630/715-2390